Boot van Vlieland naar Terschelling

Ben je op Vlieland en wil je een dagje naar Terschelling met de boot? De overtocht tussen beide eilanden is de meest makkelijke van allemaal. Eilandhoppen tussen Vlieland en Terschelling is erg populair als daguitje. Je kunt in één dag een eiland verkennen. Op Terschelling zijn genoeg fietsverhuurders voor een heerlijke fietstocht.


Overtocht maken tussen Vlieland en Terschelling

Het hele jaar door zijn er genoeg overtochten tussen Vlieland en Terschelling. De overtocht wordt uitgevoerd door Rederij Doeksen. De vaartijd is 30 minuten. Je reist tussen de haven van Vlieland en de haven van West-Terschelling.

Boot Vlieland Terschelling overtocht

Dagje Terschelling vanaf Vlieland

Veel eilandbezoekers gaan een dagje naar Terschelling. Omdat we zoveel afvaarten zijn en de overtocht maar een half uur is, kun je er een hele leuke activiteit van maken en het eiland verkennen. Er is genoeg te doen op Terschelling.


Prijzen overtocht tussen Vlieland – Terschelling

Wil je weten wat de kosten zijn voor de boot van Vlieland naar Terschelling en omgekeerd? Bij Rederij Doeksen vind je alle prijzen. Een enkele reis of retour voor een volwassen ligt ongeveer tussen de € 7 en € 18. Kinderen tot en met 11 jaar zijn goedkoper. Bekijk de recente kosten op de website van Rederij Doeksen.


Vertrektijden boot Vlieland – Terschelling

Wil je weten wanneer en hoe laat de afvaart is naar Terschelling vanaf Vlieland? Het hele jaar door kun je een aantal keren met de boot tussen de eilanden varen, zowel ‘s ochtends als ‘s middags. Rederij Doeksen vervoert je met de Waddentaxi MS de Zeehond of de sneldienst. Een compleet overzicht van afvaarten en eventuele aanpassingen bekijk je op Rederij Doeksen.


Tickets kopen voor boot Vlieland – Terschelling

Wil je meer informatie of een plek reserveren op de boot? Kijk dan op de website van Rederij Doeksen. Daar vind je uitgebreide informatie over het eilandhoppen van Vlieland naar Terschelling en omgekeerd.


Blijf je liever op Vlieland

Bekijk de 10 leukste dingen die je kunt doen op het eiland!