Bed & breakfast op Vlieland

Op Vlieland vind je veel leuke bed & breakfasts. Zoek een verblijf met een huiselijke sfeer. Geniet van de persoonlijke aandacht, gastvriendelijkheid en leer de Vlielanders in zijn eigen omgeving kennen.

Bed breakfast vlieland overnachten

B&B de Getijden

Deze bed & breakfast ligt in Oost-Vlieland. B&B de Getijden biedt kamers met gratis WiFi. De veerboot van Vlieland ligt op 2 minuten rijden. Elke kamer heeft een flatscreen-tv, een koelkast en een Nespresso-apparaat. De badkamer is uitgerust met een douche.

Paal 24

Bed & Breakfast Paal 24 is een modern en gezellig verblijf aan huis op Vlieland. Het beschikt  over twee prachtige luxe tweepersoonskamers die van alle gemakken zijn voorzien. Paal 24 ligt op slechts 5 minuten loopafstand van de veerboot, het centrum, de camping en het strand.

Surfana Beach Bed & Breakfast Vlieland

Surfana Beach camping hostel Bed & Breakfast Vlieland ligt aan het strand in Vlieland en beschikt over een tuin en gratis WiFi. Deze accommodatie biedt een gedeelde keuken en een kinderspeelplaats.

Liever op de kaart van Vlieland zoeken? Bekijk alle B&B's!

Booking.com (function(d, sc, u) { var s = d.createElement(sc), p = d.getElementsByTagName(sc)[0]; s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = u + '?v=' + (+new Date()); p.parentNode.insertBefore(s,p); })(document, 'script', '//aff.bstatic.com/static/affiliate_base/js/flexiproduct.js');