Faciliteiten veerhaven Harlingen voor boot Vlieland

Wat kun je allemaal doen op de veerhaven van Harlingen? Bij de terminal in Harlingen en Vlieland zijn genoeg faciliteiten. Op de veerboot Vlieland kun je natuurlijk een vers kopje koffie, broodje, soep of een kleine snack halen. Ook voor mindervaliden kunnen er prima terecht. Er is verder wifi op de veerboot en sneldienst en op de tv-schermen zie je wat je allemaal kunt zien en doen op het eiland.


Grand Cafe Promenade

Waar je het beste kunt wachten op de veerboot naar Vlieland is Grand Cafe Promenade. Tijdens het wachten, haal je hier een drankje of snack. Grand Cafe Promenade toegankelijk via de terminal van Harlingen.


Coffeebar in de terminal in Harlingen

Heb je niet teveel tijd en komt de boot eraan? Haal dan snel een vers broodje, of warm en koud drankje bij de koffiebar. Ook deze bar bevindt zich in de terminal te Harlingen.


Winkelen bij De Parlevinker

Op zoek naar souvenirs, tijdschriften of heb je de laatste spulletjes voor je weekendje weg nodig? Shop dan bij De Parlevinker. Deze winkel zit in de vertrekhal. Je kunt er ook nog snel een snack halen.

De winkel is open van:

  • Maandag van 8.00 tot 15.00 uur.
  • Dinsdag van 8.00 tot 15.00 uur..
  • Woensdag van 8.00 tot 15.00 uur.
  • Donderdag van 8.00 tot 17.30 uur.
  • Vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur.
  • Zaterdag van 8.00 tot 15.00 uur.
  • Zondag van 8.00 tot 17.30 uur.

Webshop

De Parlevinker heeft ook een leuke webshop. Je kunt er superzachte knuffels, bouwpakketten van mooie schepen en leuke strandhanddoeken van gerecycled katoen kopen.


Wachtruimtes in Harlingen en Vlieland

De wachtruimtes in Harlingen en op Vlieland zijn rookvrij, verwarmd en allemaal geheel toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.

Bagagekluisjes
Op alle veerhaven staan kluisjes. Deze zijn alleen te gebruiken om je bagage tijdelijk op te bergen. Je kunt ze niet reserveren. De kluisjes zijn niet gratis.

Toiletten / invalidentoiletten
Er zijn genoeg (invaliden)toiletten te vinden op de veerhavens. Uiteraard gratis.

Informatiebalie
Heb je vragen over de dienstverlening of kaartjes? Ga dan naar één van de servicebalies. De medewerkers staan voor je klaar.

Gratis wifi
In de veerterminal in Harlingen en op de boten is er gratis internet (wifi).


Livebeelden overtocht Vlieland

Benieuwd hoe de boot naar Vlieland uitvaart? Of hoe druk het is in de haven? Neem een kijkje via de live camerabeelden.